• +381 11 309 80 35
  • office@termoplus.co.rs

TermoplusPreduzeće „TERMOPLUS“ d.o.o. osnovano je 2000. godine u Beogradu, a početkom 2001. godine postalo ekskluzivni distributer najveće francuske proizvodne kompanije iz oblasti rashladne, klimatizacione i ventilacione tehnike – „CIAT“.

Zajedničkim naporima, za ovo vreme, uspeli smo da se predstavimo domaćoj stručnoj javnosti i da kroz stalno prisustvo u stručnim časopisima, seminarima i izložbama omogućimo uvid u naše potencijale.

Referenc lista sa evropskim i svetskim objektima na kojima je ugrađena CIAT-ova oprema je impozantna, dok se spisak objekata u našoj zemlji sa ugrađenom CIAT-ovom opremom svakodnevno proširuje.

Smatramo da smo zajedno sa CIAT-om postigli određeni nivo cena i rokova isporuka, a naročito kvaliteta, koji nam omogućuje izuzetnu konkurentnost na domaćem tržištu.

Naši serviseri redovno prolaze najraznovrsnije obuke u fabričkom trening centru, tako da su u stanju da isprate puštanje svih tipova opreme u rad i njeno servisiranje, što je od izuzetne važnosti kad se ima u vidu da CIAT svake godine promoviše na tržištu nove, savremenije i kvalitetnije modele.

Proizvodni program kompanije CIAT obuhvata najširu gamu proizvoda HVAC tehnike, počevši od svih tipova izmenjivača toplote, klima komora, rashladnih mašina, ventilatora, klima ormana, krovnih paketnih jedinica, fan-coil-a ...

Svi ovi proizvodi nalaze svoju primenu u najraznovrsnijim sistemima centralne klimatizacije, a na primerima hotela, poslovnog prostora ili stambenog objekta može se videti da nudimo kompletna rešenja i opremu od podruma (podstanica, izmenjivači, toplotne pumpe) do krova (ventilatori, rashladne mašine, kondenzatori ...).